29 abr 2007

Guanyar, guanyar, guanyar… només guanyar

Aquest és el model de partit que veurem d’aquí al final. Ni amb el Llevant ni amb cap altre rival veurem més que un equip que agonitza a la recerca d’un títol que haurem de suar molt, moltíssim. El Llevant era el rival, sobre el paper, més fàcil que ens quedava d’aquí al final del campionat. Tornàvem a parlar, no n’aprenen, de cops d’autoritat, de guanyar i convèncer, de reaccionar... res d’això. Guanyar, guanyar, guanyar... només guanyar però patint. Patint i demanant l’hora contra un equip molt fluix que a tingut la seva oportunitat de treure un punt gràcies a la inoperància blaugrana i a la taquicàrdia que ens ha afectat al final. L’equip està insegur i es contagia de la tensió que desprèn una afició que no s’explica com un equip que s’havia construït per marcar història ara deambula sense rumb. El Barça ho intenta però no defineix i això ens crea ansietat. Perdonem al davant, estem imprecisos al mig, la defensa no dóna la seguretat necessària i des de la banqueta només veiem immobilisme i més nervis i tensió. Tot s’aguanta per un fil molt prim que amenaça de trencar-se en qualsevol moment.

No crec que passi però hauríem d’eliminar discursos com els que diuen que la Lliga caurà pel seu propi pes, que els rivals tenen un calendari més complicat, que ningú ha demostrat ser segur... El Barça juga en cada partit una guerra on ja no tenim avantatge. Qui ens assegura que dissabte guanyarem a Sant Sebastià? La sensació general és de gran desconfiança i de que la benzina se’ns acaba per moments. La nostra tendència és a la baixa i la dels nostres rivals directes –vegis el Madrid que ja guanya 0-3 a la Catedral demostrant que té recursos per ser campió- és a l’alça. Serà qüestió de posar-hi orgull i dignitat i lluitar per aconseguir el campionat. Al final ja ho cremarem tot, paciència.
Foto: marca.com

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Partit Saragossa nefast, partit Mallorca nefast. No hi ha actitud, no es creen ocasions i sembla que no se'n sàpiga més. Pero contra Villarreal i Llevant això ja no m'ho empassuuu !!!!! Com es pot fallar el q no està escrit, no m'entra el cap. L'eto'o es veu que ara no sap resoldre els 1 contra 1, el Messi falla lo més fàcil, i del Ronaldinho....val més no parlar-ne... Sempre tinc la sensació que aquest paio encara tots els 1 contra 1 amb el posat de sobrat i les pica totes tovetes i totes falladetes. Això també ve del "cocu" ?? q no tan centrats?? o q ??

El que tampoc em cap al cap és com estan "caçant" constantment al Messi i com si no passes res de res.... :-S


Jorj

Tips de merengue dijo...

Bon dia Savi,
Tens tota la raó del món en el que pubiques avui. Jo també veig molt clarament que pengem d'un fil tan fi com que només és un punt d'avantatge sobre el Sevilla i dos contra el Madrid. Ja no crec en el calendari, perquè veig que al Barça també li queda jugar contra el Atlètico de Madrid, que no serà un partit fàcil, i que ara mateix no els veig capaç de guanyar contra la R. Societat ni cap partit fora de casa. Els bascos necessiten com l'aigua els tres punts, i faran (com tots els equips amb els que juga el Barça) un partidàs, o el seu porter les pararà totes, o els REM tornaran a fallar...
La nosra tendència és clarament a la baixa, i sobre tot, transmetem una inseguretat impròpia d'un equip que ha guanyat el que ha guanyat.
Sort que el Llevant no va empatar, que si no seríem tercers!
SAlut,
http://tipsdemerengue.blogspot.com

Göres dijo...

Tranquils culés que la Lliga serà del Barça, sinó és per joc serà per la sort (gol davant el Mallorca de rebot) o per les ajudetes arbitrals (gol en fora de joc davant el Llevant). Això si, aquest any no us esteu passejant i això us posa nervisos...

Cris dijo...

Absolutament d'acord amb tot el que has escrit. L'equip ara per ara transmet sobretot desconfiança. Ho diu tot el fet de que ningú té clar que guanyem dissabte que ve a la Reial Societat, per mi un partit de vital importància donat que Madrid i Sevilla s’enfronten entre ells...
Ahir quan sortia del Camp, caminant, vaig estar parlant amb dos homes que com jo venien del Camp i un d'ells es feia la mateixa pregunta: què ha passat que aquesta temporada que amb les mateixes peces no funcionen igual? Em nego a pensar que tot això és culpa de les paraules d'eto'o perquè portem tota la temporada així, no és nou.

Bernat y Roger dijo...

I si a l'alarmant joc del Barça afegim que tenim els dos millors d'aquest temporada (Messi i Iniesta), l'un cosit a faltas i a patades de criminals (encara em faig creus de com va acabar el Llevant amb 11... realment no m'ho explico) i el segon lluny de l'àrea i de tres quarts de camp (allà on realment treu tota la seva màgia i on un desequilibri pot acabar sent letal per donar la passada de gol definitiva), doncs veiem que alguna cosa falla.

Totalment d'acord amb que ja n'hi ha prou del discurs de ja caurà la lliga i que tenim un calendari més fàcil. Jo no veig clar guanyar la setmana que ve a San Sebastian, i no per la cualitat de l'equip, sino per aquesta tendència negativa que portem i que fa entrar dubtes i pors als mateixos jugadors que, per posar un exemple recent, ahir no va ser ni capaços de sentenciar en cap dels u contra u que van tenir davant de Molina.

Gràcies pel teu comentari, t'afegeixo a la llista de webs amigues.

Salutacions,
Roger

Anónimo dijo...

Jorj
La falta de punteria és un dels problemes, segurament el més important, però no ens podem oblidar del joc estàtic i lent, de la poca arribada de la segona línia o de l’ocasió que regalem al descompte.

Tips
Vosaltres no veieu clar guanyar a la Real i jo tampoc. Veurem si el fil aguanta. Encara ens queda la fe.

Gores
Si un madridista em diu que no ens preocupem que això ho tenim fet jo em preocupo el doble.

Cris
Benvinguda!! La pregunta del milió: Com és possible que un equipàs com el que tenim no rendeixi com ho feia no fa gaire? En la resposta, que jo desconec encara que podem enumerar diversos factors que tothom coneix, deu estar la solució als nostres problemes.

Bernat i Roger
Benvinguts!! Veig que també maleïu el discurs del calendari assequible i que la Lliga ja caurà. És que estarem a punt de perdre el títol i encara hi haurà algú que ho seguirà dient (avui tothom segueix amb el mateix discurs).

Merci pel link. També he posat el vostre al meu blog. Ens seguirem llegint.

El Savi del Camp Nou

Nicolás Ribas dijo...

Estic totalment d'acord amb tu.

El partit de la Reial Societat és absolutament vital, hi ha que guanyar, guanyar i guanyar, només val guanyar, dona igual com, es importantíssim guanyar aquest partit i esperar l'empat entre el Sevilla i el Madrid.

Salutacions.

www.apasionadosporelfutbol.blogspot.com