16 abr 2007

Sobreviure

El Barça ni juga bé ni convenç ni se li veu massa marge de millora, el Barça només sobreviu. Sobreviu i ho fa amb sort i amb l’única virtut de la insistència. El joc blaugrana és lent, totalment pla i està mancat de mobilitat i idees. Hi ha un guió establert i ningú és capaç de trencar-lo. L’equip està bloquejat. L’únic aspecte positiu és el de la insistència. Una insistència sense més, intentar-ho una i una altra vegada sense buscar millorar el que no funciona. Ara bé, l’equip va ser honest i, tot i demostrar que el nivell futbolístic i físic del conjunt és deplorable, no va abandonar el concepte habitual de joc i va tenir la intenció de voler guanyar. Va anar a per la victòria i se la va trobar quan menys s’ho esperava i, segurament, quan menys s’ho mereixia. De fet, hem de ser conscients del que tenim ja que, tot i que potser és poc, és al que ara mateix és podem agafar. No hem de cometre bogeries ni perdre les ganes de guanyar encara que els arguments seguin tan dèbils com els oferts ahir davant del Mallorca.

Tres punts d’or
La classificació ens diu, si la mirem fredament, que la jornada ha estat fabulosa pels interessos barcelonistes. El Sevilla i el Madrid han perdut i, tot i que el València ha sumat els tres punts, ja es comença a notar l’anomenat ‘canibalisme’. Un factor que no s’atura i que passarà de llarg de ‘Can Barça’. Cap equip convenç però el Barça té la sort necessària, el calendari a favor i, en el pitjor dels casos, quatre punts de marge.

Foto: elmundodeportivo.es

Resum del partit d'A3:


4 comentarios:

Tips de merengue dijo...

Hola Pere,

Felicitats pel blog! Ja t'he "linkat" al nostre.
En quant al que comentes, certament sobrevivim malferits, però sobrevivim. L'equip s'arrastra, però encara camina. I després de la jornada d'aquest cap de setmana, més rodona impossible, a poc que estiguin una mica llestos, podrem celebrar el tercer títol de lliga.
Ara bé, contra el Getafe no sóc tan optimista.
Salutacions,

http://tipsdemerengue.blogspot.com

Anónimo dijo...

Iepala,
Camina, camina, arrastrar-se..... l'equip va més lent q una formiga q porta a l'esquena un elefant!!!

Si durant tota la temporada no és q hagim vist cap cosa de l'altre món, sembla q a sobre cada cop anem a menys...bastant a menys.
Insistència potser si, pero molt passota. Ostres noi és q tots pensem q el calendari que queda hauria de ser assequible, que es el que seria lògic, pero veient el ritme a que anem ja no veig res segur.

Els 3 punts de l'atlètic de Madrid ja fot segles que els donu per perduts,perquè si ja ens la tenen jurada sempre...ara no els i vindrà d'aqui. (aquest partit equival als punts q tenim de coixi)

El Getafe ja veig que fot por a la copa del rei, pero es q a la lliga també ens les hem de veure.

Conclusió: Som del barça i les coses no es poden fer fàcils i ràpides, han de ser lentes i sobretot q facin patir al barcelonista com el q més.

Jorj

Anónimo dijo...

Si si el Barça guanyarà la Lliga vulgui o no. Els rivals van caient pel camí i que no cau el fan caure arbitratges com el de Turienzo Álvarez al Sardinero. El Madrid es podia posar líder i això no li agradava a Sánchez Arminio i Villar, per evitar-ho dos penals i dues expulsions...
El Madrid no perdrà la Lliga pels arbitratge sinó pel seu mal joc però si encara havia esperança ja ha estat fulminada.

Anónimo dijo...

jajajaja, q bo....