21 ago 2007

Un virus inacabable

Passen les temporades i la inoportuna presència de les seleccions ens visita sense que ningú hi posi remei. Quan el Barça planificava la pretemporada, es parlava dels dies previs a l’inici de la Lliga com el moment idela per a realitzar un treball fort per acabar d’ajustar la forma dels jugadors. Sonava bé, massa bé. De sobte, com qui no vol la cosa, va aparèixer una convocatòria internacional que ha deixat en quadre a l’equip de Rijkaard. Ni treball, ni millorar la velocitat, ni adaptar als nous... res de res. Els nostres jugadors els tenim de ‘bolos’ pel món com si no tinguessin cap altra cosa a fer. A jugar amistosos insuportables i intranscendents mentre l’inici de la temporada s’acosta. Els resultat de la dispersió de jugadors ens deixa uns entrenaments amb 12 jugadors – comptant als 2 del filial i als descartats – i ens impossibilita el preparar dignament el partit del cap de setmana.

Ara bé, el que tenim és el resultat de la inoperància dels grans clubs que, tot i les moltes reunions i els G-14, segueixen sent unes autèntiques titelles. Pagar i creure. És més, ja pots resar perquè ningú es lesioni i donar gràcies que te’ls tornin sencers.

El premi pels aficionats seran una sèrie de partits descafeïnats i sense el més mínim interès futbolístic – ni els jugadors ni els seleccionadors se’ls veu amb massa ganes d’afrontar aquests partits – que ajudaran a que el meu odi cap al futbol de seleccions vagi en augment i ja sigui imparable.

Foto: elmundodeportivo.es

4 comentarios:

varo140 dijo...

Saludos,te he linkeado.Perdona que no comente el articulo,pero soy gallego y no entiendo catalan.

Xals dijo...

La solució passa per actuar com van fer els de basket fa uns anys. Plantar-se sèriament i organitzar una altra lliga si això no cambia. Ara al basket, la FIBA balla entorn als equips, perquè sap el que es juga. Al futbol encara no hem après. Avui, a un autèntic patatal, juga la selecció espanyola, amb dos jugadors nostres. Es poden lessionar, és probable. I estem a tres dies del primer partit. Què passa si el Barça es queda sense un jugador titular per al primer partit de lliga per jugar amb la seva selecció un amistós que no serveix de res? Res, no passa res. Callen tots i el perjudicat és l'equip.

Això s'ha de canviar ja. El club paga als jugadors i ha de tenir dret a disposar d'ells quan fagi falta.

Fins aviat.

Pau Margarit Company dijo...

Agh, quina rabia, estic d'acord amb tu, el meu odi també és imparable.

Alba dijo...

Una pena que ha cuatre dies de l'inici de la Lliga elñs grabs clubs hagin de patir aquest virus, pero es el que hi ha. El millor, es que cap jugador s'ha lesionat i tot apunta que estaran a disposició de Rijkaard.
Saludos