11 ago 2007

Detalls (V): Mission Hills Invitational - Barça

Un partit ajornat, un suposat tifó, un rival molt inferior, la pluja, un camp pesat i lent… Masses punts negatius per esperar gran cosa del darrer partit d’aquesta gira asiàtica.

Sembla que ja es va perfilant un onze inicial més fix amb Zambrotta i Abidal als laterals; Touré, Xavi i Iniesta al mig del camp; i les diverses opcions ofensives que aporten Henry, Eto’o i Ronaldinho, a l’espera de la incorporació de Messi.

Em segueix agradant la mobilitat i la velocitat d’Eto’o. Jugant a la banda, a més, aporta un plus d’actitud defensiva que cal tenir en compte. El gol que ha marcat, per si hi havia algun dubte, desdibuixa algunes critiques que començaven a aparèixer.

Henry, el més flux dels homes d’atac, ha marcat, però, el que és el millor gol d’aquesta pretemporada.

Abidal va deixant detalls de força i de contundència que em fan presagiar que la posició de lateral esquerre deixarà de ser intranscendent, com va passar la darrera temporada, per aportar més recursos a l’equip.

Dos Santos s’ha convertit, amb el gol que ha anotat avui, en el màxim golejador de la pretemporada. Un premi simbòlic per a un dels homes més destacats fins el moment.

I el millor de tot: Ja s’ha acabat la gira!! S’ha fet caixa, els jugadors tornen força sencers i ja encarem la recta final de la preparació.

Foto: elmundodeportivo.es

3 comentarios:

Anónimo dijo...

La gira ha resultado positivia. No ha habido lesiones, se han probado todos los jugadores, se han entrenado la mayoría de los días y todavía quedan dos semanas para el comienzo liguero.

Anónimo dijo...

Hola sóc nou y també tinc un blog, jo et tinc amb el link posat, bueno si vols visitarlo l'adreça és

http://sheva7futbol.blogspot.com/

Bueno el millor jugador de la pretemporada és (de moment)Touré Yayá
Y el barça necesita un bon porter ja.

Alba dijo...

Un partido en que se dio una buena imagen ante un rival más bien flojo. Ahora solo cabe4 esperar ver como se desenvuelve ante un rival de más entidad.
Saludos