16 ago 2007

Detalls (VI): Bayern Munic - Barça

M’agrada que haguem tancat la pretemporada amb 6 victòries en els 6 partits disputats. Hem jugat millor o pitjor, hem jugat contra equips de tota mena, hem jugat amb jet lag d’anada i de tornada… però sempre hem guanyat.

Quina diferència això de jugar amb un Bayern que aquests partits inaguantables i soporífers que hem hagut de patir durant tota la pretemporada.

En el meu equip ideal per a començar la Lliga hi són Leo Messi i 10 jugadors més. Marca, desequilibra, aporta frescor... és una garantia de què alguna cosa està a punt de passar.

Touré es va adaptant a la difícil posició de pivot defensiu. Contra el Bayern, el primer rival d’entitat d’aquesta preparació, va demostrar que ocupa bé l’espai i que té una gran habilitat per recuperar la pilota. Tot i això, cal tocar més ràpid i no conduir tant la pilota.

Segueixo amb les bones sensacions sobre Abidal, especialment quan ens demostra la seva potència en unes carreres impressionants per la banda esquerra. Caldrà veure què passa quan un rival el posi a prova.

Ja ha debutat Milito, el que ha de ser un referent en la zona defensiva de l’equip. Se’l va veure ben poc, però ja ens vam començar a adonar que li agrada manar i que es pot anar convertint en un líder.

El trident d’inici – Ronaldinho, Eto’o i Henry – es va mostrar molt per sota del rendiment que se li suposa. Ja queda poc per començar la Lliga, però cal considerar el desgast que també ha generat la pretemporada, donem-los temps. Amb tot, em sembla que Henry, per ser el nou i per la falta evident de ritme, serà el primer en tastar les sensacions de ser suplent.

Foto: elmundodeportivo.es

3 comentarios:

Alba dijo...

Un partit soso en que les millors concusions que es poden treure son el debut, aquesta temporada, de Messi, Márquez y Milito.
Salutacions

Anónimo dijo...

La veritat, jo tinc moltes ganes, més que de qualsevol altre cosa, de veure a l'Henry que esperem, el de l'Arsenal.
Espero que agafi la fortma el mésaviat possible.

Anónimo dijo...

Completament d'acord amb Messi. Està clarissima la necessitat de Messi i Touré.

Sincerament sorprés per la velocitat i les carreres q es fotia l'Abidal. Ojalà sigui un central de llarg recorregut i q sobretot quan pugi i centri q la foti a l'olla, pq sino no cal pujar q de pots per fotre-la als núvols ja en tenim("vease Belleti").

Ens falta molt de ritme, poc perill vam crear.


Jorj