7 ago 2007

Detalls (IV): Yokohama Marinos – Barça

El partit d’avui, amb un rival més seriós que el darrer, ens ha començat a demostrar que els tridents, els magnífics... queden molt bé als diaris, però després cal col·locar-los al camp i que funcionin. Amb un Henry molt fluix, l’atac blaugrana s’ha limitat a les bones combinacions entre Ronaldinho i Eto’o, i al plus de frescor i punteria que ha aportat Dos Santos.

Ronaldinho va camí de fer callar als que, com jo, no esperàvem una recuperació del crac brasiler. Ara recordo una jugada: recuperació del ‘10’ a la frontal de l’àrea pròpia i com ha arribat, poc després, a ser una opció més per a rematar la jugada. És aviat per dir-ho, però l’actitud es presumeix força diferent a la de la temporada passada.

Eto’o corre, es demarca, arriba... però li falta el gol. Sempre es diu que l’important és crear les opcions però, per evitar dubtes i tensions, cal acabar amb aquest “malefici”.

El debat més actual, corregiu-me si m’equivoco, és el de Touré sí o Touré no? Jo el veig un portent físic, amb prou qualitat i que no es complica massa la vida. Els que el critiquen diuen que és una mica lent i que, algunes vegades, entra massa fort i a destemps. Veurem com evoluciona.

Dos Santos, amb la nacionalització més a prop, torna a marcar i fa que el seu nom no pari de sonar entre l’afició i que totes les cròniques l’avalin com el millor jugador de la gira asiàtica.

Especialment avui, però també en algun altre partit de la pretemporada, he vist a Rijkaard molt actiu i amb ganes d’anar corregint coses. La seva actitud i els seus encerts han de ser claus per a fer créixer l’equip.

Una obsessió personal: No seria millor fer jugar als jugadors del planter que a uns descartats que no tenen futur al club? Sembla que no.

Foto: elmundodeportivo.es

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Collans noi !!!

Tu ves menjant partidets de costellada, q n'hi ha q no ens podem permetre aquests luxes :(

Poques coses se de com estem jugant. Jo només ser q per q em facin recuperar l'esperança han de demostrar moltes coses i tindran feina.

Fora la "gandulandia" q ens envolta.

Jorj

Pau Margarit Company dijo...

Ewstic força d'acord amb tu, sobre la teva obsessió voldria dir que ja esta bé que els descartats juguin, perque d'aquesta manera potser no els em de regalar

Anónimo dijo...

Jo crec que Touré pinta bé. Recupera moltes pilotes i amb Xavi i/o Iniesta al costat, la passada es fácil, no es complica. No obstant també crec que pot fer més, té qualitat com per ferpasades més complicades, suposo que amb temps ho farà.

Unknown dijo...

Jo també era dels que creien que Ronaldinho no milloraria, pero es veu que sí. Cada partit ho fa millor. Sobre Touré, a mi m'agredat com ha jugat. A més, al Barça li venen molt bé jugadors amb el seu físic, ja que no ens sobren precissament.

Salutacions.

Teixi dijo...

buffff no són partits per ser gaire optmistes la veritat, el barça segueix amb els mateixos vicis, joc horitzontal, lent, i volen entrar fins l'area petita amb la pilota controlada.

Salut!

thepremier.blogspot.com

Alba dijo...

Un partido que lo mejor que se vio fue Giovani Dos Santos. Era el peor día para los que padecían los efectos del jeg-lag y se notó en algunos de ellos. Esperemos que en el último encuentro den una imagen más buena.
Saludos