29 jul 2007

Detalls (II): Hearts – Barça

El rival, el Hearts escocès, es va mostrar molt motivat i amb ganes de posar problemes al conjunt de Frank Rijkaard, especialment a la primera part. Així, tot i algunes veus que reclamen rivals més febles, em sembla positiu que ens comencem a enfrontar amb equips que volen fer el partit de la temporada, una situació que s’anirà repetint.

Bojan segueix enamorant. Els que el coneixíem una mica no estem tan sorpresos, però sembla que la seva projecció ens farà quedar curts. Esperem, jo ho espero, que no hagi d’anar amb la selecció sub-17, una categoria que ja sembla més que superada.

Henry té una gran virtut: controla, mira i xuta. Res de perdre el temps amb passades i més passades amb les que sembla que volem entrar amb la pilota a la porteria. Esperem que no s’acabi contagiant.

El Barça, un equip que sol enfrontar-se a defensen molt tancades, necessitat d’uns laterals amb capacitat per obrir el camp amb les seves pujades. De moment, sembla que els jugadors que formaran en aquesta demarcació comencen a funcionar.

Seguim amb l’etern problema en el joc aèria: cada centrada és un perill. Aquest any, amb les incorporacions de jugadors alts, semblava que el problema s’aniria resolent, però sembla que ens costarà més del previst. Més treball i coordinació!!

En alguns moments, amb totes les disculpes possibles i reals, el Barça em va recordar a l’equip de l’any passat amb un joc lent, sense mobilitat, volent fer jugades massa boniques...

Foto: elmundodeportivo.es

Breu resum del Hearts - Barça:


1 comentario:

Alba dijo...

Un partit en que es va veure una millora respecte el partit anterior, pero que demostra que encara hi ha molt camí per fer.
Salutacions