24 jul 2007

Tips del Milan

Ronaldinho, Eto’o, Deco, Motta, Edmilson… tots són jugadors del Barça però també els uneix una altra circumstància: s’ha parlat que el Milan els volia fitxar. El Milan s’ha convertit, amb total mereixement, en un dels equips més antipàtics dels futbol europeu. La seva ombra ha rodejat l’entorn blaugrana durant molts i molts mesos amb intoxicacions constants. Declaracions de Berlusconi, de Galliani o d’Ancellotti han anat omplint la informació esportiva amb amenaces, ofertes, contradiccions, rendicions... Tot un teatre més que desagradable. A la impertinència dels dirigents italians s’ha unit, una altra vegada, la necessitat de polemitzar que tenen els mitjans propis i la fam de sang i ‘merder’ que tenen a Madrid. Tot plegat, ens ha conduït a una esquizofrènia constant amb ofertes estrastosfèriques, amb desmentits dels jugadors i, el més divertit, amb un interès rotatori cap a un gran nombre de jugadors de la plantilla de Rijkaard.

Dit això, em molesta la constant presència del Milan en el nostre dia a dia i la capacitat per usar el seu suposat interès per desestabilitzar però, sobretot, m’irrita la nul·la concreció que han demostrat per fer front a una operació real. Senyors... si els interessa Eto’o, ens fan una gran oferta; si els interessa Motta, doncs el mateix; si Ronaldinho no està en venta, ens abonen íntegrament la clàusula... Prou parlar. O actuen o es retiren. Ja n’estem tips del Milan.

Foto: lionelmessi.org

4 comentarios:

JMJ dijo...

a la llista nomes falta el nom de Rijkaard, que durant els primers mesos de l'any s'anunciava que marxava a Milà

Pau Margarit Company dijo...

I tenen la barra de dir al madriz de que no molestin amb kakà.

Alba dijo...

No ets l'únic que cada dia es´`as fart de llevar-te i llegit a la premsa, madrileña i/o barcelonina, que el Milan vol a Ronaldinho, a eto'o, etc. No hi han notícies de més qualitat que simples rumors.
Salutacions

Anónimo dijo...

Precisament no fa massa, just amb la última noticia que deia que el Milan p0agaria per Dinho, ho vaig parlar amb uns amics.
Que els hi pasa a Milan amb nosaltres?
Que es fiquin a les seves coses. Si aquest any no han fitxat bé, que s'ho facin mirar ells.
Saps quan els hi vendrem a Ronnie, quan ja no tingui més per aportar al Barça, tal com vam fer amb Rivaldo (que a Milà no va fer res de res).
I mentres no passi això, que callin per favor.