5 jul 2007

Pirates a la vista

Anaven passant els dies, s’anaven tancant les noves incorporacions i ja semblava que aquest any no ens veuríem involucrats en disputes per jugadors, que no hauríem de competir amb d'altres clubs, que no ens barallaríem amb representants curiosos – per no dir un altre qualificatiu que també acaba per osos – que no hauríem de viure tot el dia pendents d’informacions contradictòries... Finalment, però, no hem pogut escapar d’aquest cercle viciós que cada estiu amenaça en visitar-nos. Així, ja estem vivint, amb el fitxatge del central pel mig, situacions més que curioses: el representant de Milito ve a Barcelona i diu que mai ha parlat amb ningú del Barça i que marxa a Madrid – sembla que ja està negociant i que no va marxar a Madrid – el Saragossa diu que tampoc sap res del Barça però que espera, Milito, suposadament, està boig per vestir de blaugrana, Chivu era a punt de fitxar pel Madrid i ara ja no es veu tan clar, alguns mitjans apunten que el Barça ho té tot controlat i que només s’ha de decidir per un dels dos... Ja hi tornem a ser! La pirateria futbolística torna a fer acta de presència a ‘Can Barça’.

Abans pensava diferent però, des de fa uns anys, em cansen molt aquests culebrots interminables en què el que avui és blanc demà és negre, on avui t’il·lusiones per un i demà et sembla millor l’altre, on tothom opina i on tots diuen mitges veritats i miren pel seu propi benefici. D’aquí en endavant us explicaré el que faré: tranquil·litat i ja en parlarem el dia de la presentació. És això o tornar-se boig!

Foto: sport.es

6 comentarios:

Anónimo dijo...

No entrem a la lluita mab el Madrid si us plau. Ells tenen més diners quenosaltres, això està molt clar, i ara per ara Chivu es mou per diners. Es a dir, que acabarà jugant al Madrid.
Però no hem preocupa, a mi magrada més Milito.
Quan vaig saber que volien un dels 2, ja hem vaig possar les mans al cap veient que agradaba més Chivu.
Milito té experiència a la lliga espanyola, i Chivu es molt ó, però no saps copm et pot sortir. Potser et surt com SAmuel 'el muro' jujuj.
Millo milito pel BArça.

Pau Margarit Company dijo...

Tens raó savi, quants jugadors no han acavat fitxant per un club quan nomes faltaven serrells.

S'hi he de triar jo em quedo amb Milito.

Xals dijo...

Necessitem a Chivu pero fitxarem a Milito. Tot i que tal com està la cosa i el compromís que demostra cada ú, em quedo amb l'argentí sense cap dubte.

Salutacions.

Alba dijo...

Aquesta es una de les coses que pasa quan tens un mercat de competència lliure. Malgrat aixó només hem entrat en una de les baralles i està molt bé. Els altres al sac i ben lligats i el central costará una mica més pero caura.
Jo em quedo amb milito perquè es coneix la lliga espanyola i ha militta en un equip important.
Salutacions

Tips de merengue dijo...

Jo també em quedo amb Milito. Prefereixo al central argentí, expeditiu com Ayala i contrastat a la nostra lliga. Els diners, que se'ls gasti el Madrid.
Salut.

Anónimo dijo...

Chivu volia anar a l'Inter perquè era el club que més diners li donava. El Madrid ha buscat una alternativa (Pepe) que en princi es més cara (30 kilos) pero que al final surt més barata si contes totes les despeses (traspàs, comissions i sou). Andrade ha fitxat per la Juve, llavors al Barça li queda una alternativa (crec que la millor de totes): Gabi Milito.