27 jul 2007

Detalls (I): Dundee – Barça

Comencem amb l’habitual 4-3-3 sense masses variacions. De moment, el canvi de sistema tàctic ens queda lluny.

Touré té planta, força i juga fàcil. La posició de pivot defensiu requereix moltes qualitat però no hi pot faltar la de saber jugar a un o dos tocs sense complicar-se la vida en excés.

Iniesta sembla que puja posicions com a candidat a ocupar una plaça en el mig del camp.

Deco es va mostrar excessivament nerviós i precipitat.

Bojan i Dos Santos es van integrant a la primera plantilla i van demostrar, un cop més, que els sobra qualitat i que poden aportar aire fresc a l’equip.

Els laterals que es presumeixen titulars, Zambrotta i Abidal, van apuntar bons detalls. Els falta un punt, com a tots, però poc a poc.

Sembla que algun dels descartats anirà tenint minuts. És una opció per posar-los a l’aparador però limita la participació dels joves del filial.

Cada partit que juga Jorquera tinc més por que a Valdés li passi alguna cosa a les portes d’un partit decisiu.

Thuram i Oleguer van mostrar algunes de les carències que els han de portar a tenir un paper secundari en el Barça de l’any vinent.

Rijkaard es va mostrar actiu i amb ganes de corregir i d’anar perfilant els detalls.

Foto: elmundodeportivo.es

5 comentarios:

Anónimo dijo...

M'agraden els laterals i coincidiexo amb tu en el tema del porter, si a Valdés li passa alguna cosa tots a tremolar... però suposo que això els hi passa a tots els equips, no pots tindre un gran porter asegut a la banqueta tot l'any.

Una abraçada

Pau Margarit Company dijo...

No estic d'acord amb vosaltres sobre el tema del porter, Jorqura va tenitr una errada és cert, però Valdés també en fa alguna de tant en tant.

Marco dijo...

Siempre es bueno empezar ganando, aunque sea por la minima.

Hacemos intercambio de links?
Confirmame.
Saludos de Buenos Aires.

Alba dijo...

Uns primers partits per anar perfilant les coses. Està clar que encara falta molta feina per fer, però de mica en mica es va fent. A més, en una pre-temporada, els jugadors demostren al mister els motius pels quals ha de fer-lo jugar.
Salutacions

Anónimo dijo...

@Caligula

Intercambio de links aceptado. Bienvenido!!