29 jun 2007

La llibreta de Txiki: què fer amb els cracs

El missatge oficial ens indica que cap dels cracs de l’equip abandonaran el club. Ens ho podem creure o no, el temps dirà, però, en tot cas, ens queda l’opció de discrepar a l’hora de pensar que hi ha comportaments que encara es poden reconduir. Si tots els cracs es queden ho entendré i es podrà enfocar com un vot de confiança a uns jugadors que ens han aportat molt però la meva visió és molt més critica:

Ronaldinho: Ha encarnat, com ho feia quan es guanyava, el prototip de jugador pasota i acomodat que tant mal ha fet al club. Ha mostrat un estat de forma lamentable, una actitud molt criticable i, el més preocupant, ha semblat que ja està de tornada de tot. Suposem que es quedarà i que, mentre el seu germà segueix demanant una vergonyosa renovació, els barcelonistes el seguirem adorant com a una autèntica divinitat. Jo el traspassaria.

Eto’o: Amb les seves virtuts i els seus defectes, el camerunès és un jugador amb la tan comentada ‘gana’ que ho deixa tot al camp i que, estigui encertat o no, sempre et dóna alguna cosa més. Serà difícil que els mitjans contraris el deixin tranquil i que ell no salti a la primera però encara li queden coses per oferir-nos i jo aposto per ell.

Deco: La seva aportació va ser clau per convertir-nos en un equip guanyador però sospito que el millor Deco ja no tornarà. A més, és un home amb una gran força dins el vestidor i amb la seva marxa s’haurien de trencar alguns vicis que s’han generat al seu entorn. El seu futur hauria d’estar fora del club.

Márquez: Un autèntic crac vingut a menys que, tot i això, veig aprofitable. Cal exigir-li molt més per tal de retrobar al millor Márquez. Menys viatges, més entrenar i menys lesions sospitoses que no es curen fins que no cal jugar amb la selecció. Té el meu vot de confiança però el seguirem amb lupa.

Messi: Significa el present i el futur del club. Una joia formada al planter amb un sostre infinit. Evidentment, una peça imprescindible per el Barça de la temporada vinent. No vull imaginar-me que el mètode Rijkaard - deixo fora al més dèbil - el pugui perjudicar.


5 comentarios:

Pau Margarit Company dijo...

Estic dacord amb tu peró no ho tinc tan clar aixo de vendre a Roni. Amb els altres jugadors faria el que as dit tu.

Alba dijo...

Bon post. Completament d'acord amb tu. Puntualitzaria que si Ronaldinho es queda les renovacions i millores de contracte no sumiarles fins que demostri alguna cosa al camp.
Salutacions

Josep dijo...

Estic d'acord amb tu, Ronie fora, ja no es el que era abans, gastar-se tants millons per mesos per un tiu que no es cansa en un partit.
Deco el intercambiaria per el Lampard.
Marquezel el traspassaria.
Bon post.

salutacions________

Josep dijo...

Bon blog!!!
Tu fas l'enquesta de quin es el central ideal per el Barça.
Quin es el teu?
Canvian de tema em podries fer un favor.
L'ultima entrada que fetva de fitxatges, podries dirme el fixatge més acertat fins el moment?

Gràcies i salutacions si pots contestem en
http://actualidad-del-futbol.blogspot.com/

Xals dijo...

Jo si no tenim cap oferta realment interessant per algun crack me'ls quedaria tots. Són tots grans jugadors i crec que aquest any, sense les lessions d'Eto'o i de Messi (això espero), podem tornar a fer grans coses. Jo donaria una segona oportunitat a aquesta gent, s'ho mereixen.

Salutacions.

PD: Acabo de redactar un post sobre el tan anomenat canvi Lampard-Deco, analitzant les conseqüències. T'ho dic per si t'ho vols mirar, ja que dius de vendre a Deco.