27 jun 2007

Bona pinta

Hem estat uns dies analitzant els mals del passat, ens hem estat flagel·lant i hem estat del dol però ara ja toca mirar cap al futur. El Barça està aplicant una política de fets consumats amb rapidesa i, al meu entendre, seguint un criteri molt encertat. Molts dubtàvem de la capacitat d’alguns dels nostres tècnics i directius per treballar bé i ràpid però em sembla evident que hi havia planificació i que es vol treballar amb serietat sense entrar en serials pesats i interminables. Així, Henry i Touré són els primers jugadors que venen a reforçar la plantilla.

De Thierry Henry no en puc descobrir res que no sabeu. El francès és un jugador de primer nivell, amb una qualitat superior i, tot i la seva edat i trajectòria, amb ganes de formar part d’un equip guanyador. Els crítics amb el fitxatge, que també n’hi ha, parlen de l’edat, del preu o de l’estat físic. Home, no creieu que són els mateixos que estarien cremant el club si veiessin que Henry fitxa, per exemple, pel Real Madrid? No tenim remei! Benvinguts, esperem, a l’aparició de la competència i a la tria d’aquell jugador que estigui més en forma.


De Touré no explicaré el que no en sé, cosa que molts d’altres fan, però si que vull explicar-vos que fa un temps, quan jugava a l’Olympiakos, vaig veure un partit de Champions i em va cridar l’atenció un jugador alt, fort, que era contundent i que, a la vegada, tenia una enorme qualitat per treure la pilota jugada amb criteri. Sí senyors, el jugador era Touré i, des d’aquell moment, va passar a aquell racó on hi guardó els bons jugadors que crec que mai arribaran a jugar amb el Barça. Per sort, amb el de Costa d’Ivori em vaig equivocar. Ús sorprendrà! Paraula de Savi.


Com veieu el blog ha canviat d’aspecte. Això respon a les ganes de millorar, d’actualitzar amb més freqüència i de ser, de tant en tant, més dinàmic i divertit amb entrades més concretes, amb vídeos... La parada no s’agafa vacances d’estiu!!

8 comentarios:

Pau Margarit Company dijo...

Aquests si que son fitxatjes amb cara i ulls, no com les passades temporades.

Xals dijo...

Henry és un grandíssim jugador i Touré m'encanta. El problema és que no és migcentre de caràcter defensiu, és un interior com Deco i Xavi. No sé si Rijkaard planeja adaptar-lo a aquella posició o si ho posarà d'interior i fitxarem algun altre migcentre. Jo crec que serà el complement ideal de Deco, jugant d'interior els dos, en els partits importants de Champions o Lliga, té una força descomunal.

Salutacions.

JMJ dijo...

http://mesomenys.blogspot.com/

Només que facin la meitat del que es veu en els videos, ja estaran amortitzats.

@paumargaritcompany
Crec que l'any passat també es va fitxar bè. Zambrotta venia de ser el millor lateral del Mundial i de Thuram no n'hem de dir res és el Mariscal. Una mica lent però el Mariscal.

@xals
Estic d'acord que amb Deco i la YAYA al mig del camp tindrem un mur i si a més això li dona ales a Iniesta o Ronaldinho aquest any veurem unes passades en vertical impressionants.

Tornarem a véncer!!!


Gràcies per la Benvinguda a la Blogmania.

http://mesomenys.blogspot.com/
La boca que ningú escolta

Pau Margarit Company dijo...

@jmj
és veritat que zambrotta i thuram van ser bons fitxatges, pero pensa que el gudy ens va costar 15 quilos, i l'esquerro i van bommel no es que hagin donat el seu millor rendiment.

Josep dijo...

Zambrotta es un jugador que venia de fer un grandissim mundial i adamés quedar campió, pero com molts altres jugadors que venen d'equips europeus i són grandissims jugadors que quan venen a un equip espanyol no s'acaben d'adaptar i el thuram es molt lent.
Amb Henry i Toure han fet un gran benefici.
Henry és ràpid, tècnic, fort, amb arribada, golejador, i amb molta experiència ddesprés d'haver guayat 2 botes d'or, mundial, eurocopa i portar el seu e equip a la finalissima champions.
Respecte a Toure, la veritat no en se gaire, però per els reportatges i videos que e vist es veu ser un jugador molt fort amb molta arribada i amb un futur increible.
Respecte a les baixes crec que s'haurien de vendre Oleguer, Motta, Silvinho, Ezquerro (Ath Bilbao), i per mi que haurien de treure a una estrella (eto'o, deco o ronaldinho, per haviam si l'actitud dels jugadors passa a ser molt bona, i amb aquests diners poder fitxar a un central bo i amb un mig amb molt físic com als de la Premier league.
Terry, Chivu, Henize podrien ser els defenses que neessita el Barça.
Lampard o Poulsen serian dos grans mitgcentres que durant els 90 minuts estan estupendament en forma i tenen tècnica per treure la pilota. Poulsen per mitgcentre defensiu que sap treure molt be la pilota i Lampard per mitgcentre ofensiu, bon passador, golejador, francament tirador de faltas i penals i tot lo que es pot demanar.

Respecte el blog esta tot molt ben organitzat i m'agrada això de posar videos.

Jo sóc principiant en aquest lloc i m'agradaria què em diguessis com es poden posar els videos.

Graciàs!

Passat http://actualidad-del-futbol.blogspot.com/

Anónimo dijo...

Estic amb tu. Sembla que aquesta any si s'estan fent les coses com cal. Sembla que Touré finalment acabarà amb la mancança de l'equip al mig del camp. Esperem-ho al menys.

Tambés sembla que Abidal vindrà, ara falta un defensa central de garanties ..... Qui pot ser? Chivu, Milito, Heinze.
a mi m'agrada Milito més que no pas Chivu, peò sembla que la Juve esta per ell...

Alba dijo...

De moment crec que els fitxatxes son bastant acertats; malgrat això, només el temps dirà si realment ha sigut un encert.
Salutacions

Bernat y Roger dijo...

Per ara s'estan fent les coses com s'han de fer. Potser, Déu no ho vulgui, arriba la primera jornada i es lesionen de gravetat. Però aquest factor d'atzar no es pot ocntrolar, i amb les dades i anàlisi pertinents sobre la taula, ambdós són grans fitxatges, cadascú per la tasca que se l'ha portat.
I la prova més irrefutable de que les coses es fan bé són les reaccions desde Madrid, carregades de pors i amb necessitat de desequilibrar per contrarestar una calitat i un nivell futbolístic que ja desitjarien ells tenir.
Queda pendent, tot i que força encarrilat, el tema més purament defensiu, justament on s'han perdut la majoria de punts aquesta temporada.
Seguirem d'aprop l'actualitat del mercat internacional i en especial atenció al blaugrana!

Salutacions!
Roger