28 jun 2007

La llibreta de Txiki: els transferibles

Tots tenim un secretari tècnic a dins i, per tant, crec que és el moment de fer una repassada als jugadors que, segons el meu criteri, són perfectament transferibles. Dit això, em sembla molt bé que primer es fitxi i després es busqui sortida als futbolistes pertinents. Així, ens evitem els nervis i els dubtes sobre la planificació i tenim més temps i paciència per “enganyar” a algun club per tal de rebre una compensació econòmica d’algun dels traspassos.

Repassem la llista de transferibles i els meus motius:

Belletti: Era fora abans de la final de París i la seva aportació positiva a l’equip durant la temporada ha estat inexistent.

Motta: L’eterna promesa a la que s’ha acabat el crèdit.

Gudjohnsen: Jugador més que mediocre, excessivament lent i poc aprofitable de cara a la temporada vinent.

Giuly: Era un bon suplent fins que es va acomodar.

Gio: Jugador regular i discret que ha volgut acabar la seva carrera al seu país.

Edmilson: És un jugador vàlid i treballador però els seus problemes físics i un rendiment en clar descens el fan transferible. No crec que ningú el vulgui lesionat.

Sylvinho: Ha passat de ser un bon recanvi a no entrar a les convocatòries. No li veig cap mena de recorregut a l’equip tot i que la marxa de Gio el pot salvar en l’últim moment.

Ezquerro: No crec que sigui tant dolent com el pintem però és evident que al Barça no hi té lloc.

Saviola: Ja és fora i es tanca, d’aquesta manera, una trajectòria nefasta al club que ha generat, a més, una sèrie de conflictes enormes entorn a la figura d’un jugador més que mediocre.

Jorquera: No fa nosa a ningú, a mi tampoc, però no vull pensar el que passaria si Valdés es lesiones avanç d’un partit decisiu. Un porter de clar segon nivell que no significa cap mena de competència.

Oleguer: És un jugador que, al meu entendre, no té el nivell mínim per jugar al Barça. Es quedarà i és un bon complement. Esperem que torni l’Oleguer seriós i regular.

Thuram: Viu de la seva llegenda i no s’adapta al perfil de central que el Barça necessita. Esperem que l’any vinent, amb una preparació física millor, pugui resoldre situacions puntuals.

Demà: la llibreta de Txiki: què fer amb els cracs.


4 comentarios:

Àlex dijo...

Aquesta pàgina té un problema: el COLOR. Massa blanc Pere... en una plana del barça el color blanc s'hauria d'intentar evitar...jaajaja. Tot i que si no tinc entés malament el barça va arribar a vestir de blanc algun dia oi???

En fi, que endavant amb la web i vaja... reitero la meva sorpresa de com de bé està fitxant el barça. Espero que les sortides siguin tant bones com les entrades.

Àlex

Josep dijo...

Eis amic!

Bon post. Ja que jo penso el mateix respecte aquests jugadors, no estan el nivell que haurien d'estar, i haviam si fem una mica de economia perquè de la manera que estem fitxan i per exemple el Gio i el Saviola s'en van per 0€.

Buenu a mi aquest any ma cridat l'atenció una cosa: El Sevilla.
Aquest club quan tenia que fer canvis, els feia i els suplents quan surtien en el camp ho dunaven tot, i jugadors com Martí, Maresca o Chevanton, a l'hora dels suplents han sapigut fer un bon paper.

Per ultim dirte que segur que seras molt bon periodista.
I com que ja saps que soc principiant amb els blogs et vulia fer una altre pregunta:

Com pots posar els favorit blogs en el teu blog, així hi ha hi vas directe, i no tens que posarlos a ''agregar a favoritos''?

Per ultim digam el central que fitxarias en el Barça? I quants millons esperes treure del Gudjhonsen?


Gracias!

Josep dijo...

Hola!

Buen post.

Me gustaria que me dijiras o respondieras estas dos preguntas:

- Deco o Lampard?
- Central favorito para que fiche en el Barça?


Gracias una vez más para responder mis preguntas y me gustaria saber cómo se agregan los blogs favoritossen el tuyo.

Gracias y Saludos!!!

http://actualidad-del-futbol.blogspot.com/


Visca el barça

Anónimo dijo...

Josep Reixach

Central: Tant Chivu com Milito em serveixen però em quedo amb el primer.
Deco – Lampard: Em quedo amb Lampard. Deco ja ha acabat el seu cicle al Barça i a Lampard l'admiro especialment.
Guddy: Amb un traspàs sense carta de llibertat ja m’hi conformo. Màxim i sent molt optimista 6 milions.

Enllaços: veig que ja ho has col•locat.