10 jun 2007

El final més cruel per a una temporada desastrosa

Hem perdut la Lliga perquè ens ho hem merescut. Hem lapidat una avantatge i un crèdit immensos i hem volgut recuperar el terreny perdut quan ja era massa tard. Tot això ja fa temps que ho estic dient, tot i que he patit i m’ho he cregut com el que més, però el final de la història ha estat massa tràgic. És excessiu que es produeixin dos gols que et perjudiquen quan ja s’acaba el temps, quan ja no pots reaccionar... Són aquells gols que et deixen fred, sense resposta. No es podia haver escrit un guió més cruel, un guió que girés la truita per complert quan ja acariciàvem la glòria, un guió que deia que el Barça no seria capaç d’aprofitar l’anhelada pèrdua de punts del Madrid. Molts es donaran cops de cap contra la paret maleint la sort d’uns i la desgràcia dels altres però la història només atorgarà la glòria al campió i aquest serà el Madrid. Serà el Madrid perquè, segurament, s’ho ha cregut més, perquè ha estat més humil i perquè ha tingut més fortuna que nosaltres. La història ens diu que el Madrid necessita molt poc per guanyar un títol i, una altra vegada, aquesta premissa s’ha complert. El Madrid de Capello, el de la pudor d’alcohol al vestidor, el del nefast president... ha pogut amb el Barça galàctic que s’havia de menjar el món i que ha demostrat que sense treball ni compromís no es pot arribar a bon port.

Del Barça ja tindrem temps de parlant-ne. Totes les expectatives i il·lusions amb les que partíem s’han anat diluint i el desgavell i la desunió ens han passat factura. Tot i que tenia l’esperança de fer una revolució amb el títol sota el braç, s’haurà de fer sense ell. Aquí s’acaba un cicle i és el final de moltes persones que ens han donat molt i que ens hem estimat molt però que ara ens tocarà acomiadar. Ara és el moment de refer-nos i de treballar molt i bé perquè la il·lusió esborri de la nostra memòria la desgraciada nit del dissabte 9 de juny de 2007. Visca el Barça!
Foto: marca.com

4 comentarios:

Pau Margarit Company dijo...

Que estás borratxo?? I perdó per l'expressió, com pot ser que diguis aixó, falta una jornada, es veritat que juguen contre el mallorca i a sobre a casa, però i que? Que vagin primers justifica que guanyaran? Segurament si, però és igual. Fa dos post escrivies l'epica és la nostre carta, i aquesta jornada ha estat el reves, ells han sigut l'epica i nosaltres la mala sort,i per que akesta jornada no pot ser que l'epica sigui nostre, ni la mala sort per a ells? Que vol dir s'ha acavat un sigle? Vols dir que aquests mateixos jugadors l'any que ve no podrien aconseguir una lliga?
Si han canviat tan en negatiu amb un sol estiu també ho poden fer amb positiu, i a més pots posar-hi algú nou que tingui gana i que faci reanimar a l'equip, quan dius dir adeu a moltes persones no crec que sigui nesesari, o mes ben dit no crec que sigui la solucio, em de dir adeu a personesi prou no moltes.
Estic d'acord que a sigut molt tragic el desti, i tambe estic d'acord hem que ens hem de refer, pero ens hem de refer ara, i ara vol dir diumenge 10 de juny.

Àlex dijo...

Estic d'acord amb en Pere! I no crec que s'equivoqui quan diu que hem perdut la lliga. De fet la vam perdre fa molt de temps, i els dies del Betis o el d'aquest dissabte tan sols han estat les cares visibles de la decepció, el fracàs i... LA IMPOTÈNCIA I PREPOTÈNCIA DELS JUGADORS DEL BARÇA.

Son una colla d'impresentables els que fa un any eren els millors d'Europa. Això sí... amb el permís i complicitat del senyor Laporta que encara no entenc que continui volent renovar a un jugador que ni va al camp nou a veure el partit més important de la temporada aquest dissabte.

En fi, que el Madrid a casa seva i davant del Mallorca de Maxi, jugant-se la lliga, per mi té el 99% de possibilitats. Igualment, el Barça hauria de guanyar a Tarragona... cosa que no ha fet ni contra l'Espanyol, ni contra el Betis, Llevant...

Anónimo dijo...

El meu missatge va dedicat a tots aquells que fa 3 setmanes volien que l'Espanyol guanyés la UEFA...
Ara sabeu el que s'amaga darrera dels periquitos, un antibarcelonisme obert i sense escrúpols, amb Raul Tamudo com abanderat que somiava en fer 2 gols com aquests al Camp Nou.

La temporada del Barça ha estat nefasta gràcies a molts factors...
Però especialment veig com a culpables els jugadors... ja seria a hora que algu els posés a lloc. Com es diu vulgarment "s'han tocat els ous" i han deixat el Barcelonisme desprestigiat i enfonsat. Em fa por que estigui apunt de començar una altra etapa de Bogardes, Cirics i De Boers.

Felicitats per la Pàgina...Ets un Gran Barcelonista

MARC FABREGAT COLL

Tips de merengue dijo...

Estic d'acord amb tots vosaltres, tant els que penseu que els jugadors s'han tocat les pilotes i han llançat a la merda la lliga, com als que encara pensen que tenim una segona oportunitat d'aconseguir el miracle. Jo m'inclino més per la segona opció, per apurar al màxim les nostres possibilitats. Qui anava a dir que els partits contra l'Espanyol i Saragossa donarien el tomb que van donar! I finalment va succeir. Així que, com crec que l'estadística és igual per a tots, i que la sort va i bé, espero que la llei de conservació universal de la sort ens compensi i penalitzi, per una vegada en tota la temporada al R. madrid. Coses més difícils s'han vist.
Jo em mullo: Mallorca empata a 1 en Madrid, i el Barça guanya 0-2 contra el Nàstic.
http://tipsdemerengue.blogspot.com