13 may 2007

Ha estat avui

Ha estat avui però podia haver estat qualsevol altre dia. Fins aquí hem arribat. L’equip s’ha enfonsat definitivament, malgrat la magnífica reacció del públic, i la Lliga ja vola cap a les mans dels qui l’ha lluitat més que nosaltres. Això és un autèntic desastre perquè més enllà de l’actitud, factor determinant al llarg de tota la temporada, el que ara falla és la benzina i sobretot el cap. L’equip està bloquejat i la por ens limita les poques virtuts que encara podem reconèixer a l’equip. Ja fa dies que és difícil creure en un grup que ha liquidat un crèdit immens amb un joc pèssim que ens ha conduït al lloc que ens mereixem. Dubto que ningú cregui en el miracle, és més, ni els propis jugadors o el mateix entrenador es creuen el seu lamentable discurs de guanyar-ho tot i esperar que el Madrid punxi. Les dues premisses fallen: ni els Barça, fent servir arguments objectius, serà capaç de guanyar tots els punts ni el Madrid, ja fa dies que ho penso, cedirà en el camí que el condueix directe al títol. Curiós final per una Lliga que ens havíem apuntat al nostre palmarès molt abans d’haver-la guanyat. La fe i, perdoneu-me la paraula, els ‘collons’ del Madrid han pogut amb el pasotisme i el divisme de ‘Can Barça’. Ells són uns guanyadors i nosaltres un club autodestructiu que s’ha de replantejar moltes coses de cara al futur. Ara només ens queda esperar l’inesperat o fer-nos del Sevilla, tot i que ens poden enviar a la prèvia de la Champions, per no viure i veure les burles dels seguidors blancs cap al nostre projecte faraònic. Aquesta és la trista història d’aquesta Lliga.

El partit d’avui no té més història. És com el partit del Llevant o el del Mallorca però sense la sort que ens havia acompanyat. En aquells partits es va marcar un gol de rebot o algun davanter rival va fallar quan només havia d’empènyer la pilota però avui el gol del rival ha arribat. El fil s’ha trencat. Ningú està bé, això ja ho sabíem, per tant només podem demanar actitud. Així, i per ordre de compromís i lluita, podem salvar a Eto’o, a Iniesta, a Puyol i a Deco. Aquesta pot ser la base del Barça futur, del que es tregui de sobre als que no volen lluitar per dignificar la samarreta que porten.
Foto: elmundodeportivo.es

5 comentarios:

Sergi Larripa dijo...

Totalment d'acord.

Tips de merengue dijo...

Efectivament, ha estat avui, però com bé dius podia haver estat els anteriors partits contra Mallorca o Levante. De res serveix lamentar-nos de la nostra mala sort (gol en el minut 89 després de multitud d'ocasions fallades) i de la bona sort del Madrid (victòria en el minut 91). Ells tenen les ganes i l'ambició, i nosaltres una "empanada mental" que no ens la lleva ni el psicòleg de Frasier.
Aquesta serà una derrota llargament anunciada, però no per això menys dolorosa.
En qualsevol cas, abans de signar el finiquit, vull veure com aguanta la pressió aquest Madrid. Una cosa és perseguir al líder, i l'altra estar al capdavant. Jo encara crec en el miracle.
http://tipsdemerengue.blogspot.com

Nicolás Ribas dijo...

Encara queda molta Lliga, tranquils, hem de centrarnos en guanyar al Calderón i esperar la punxada del Madrid que arribarà, no sé quan però arribarà...

Ànims, hi ha que lluitar-la fins l'última jornada, Força Barça!! no ens podem esfonsar en el moment més important de la temporada.

Salutacions.

Göres dijo...

Ara és el Barça que espera que perdi el Madrid, qui ho hauria de dir. Ara ja no hi ha favorit perquè el Madrid pot guanyar els quatre partits (o no) i el Barça pot treure l'orgull i guanyar-ho tot (o no) i pel d'amagat està el Sevilla que aprofitarà qualsevol punxada. A la recàmara, el València a l'espera del miracle ché.

Anónimo dijo...

L'has clavat bastant, i a l'hora de contar els q salvaries... dubto tant de tothom ja!!! Jo l'únic tio q vaig clar q i deixa la pell és en CARLES PUYOL. Jo no em posu en si es bo o no, po almenys sua la samarreta cosa q s'ha de veure amb molts d'altres jugadors.

La clau estaria en fotre un bon negociet amb el Ronaldinho (el Núñez no s'ho pensaria ni mitja vegada ), s'ha de lapidar i agafar gent amb empenta, sino això serà apalancanisme col·lectiu.

Encara veig gent q té ilusions jajaja i d'altres q encara parlen del famós orgull..... aquest peix ja ens l'han venut tota la temporada i ja s'ha vist q res de res.

Uns són campions i els altres per guanyar alguna coseta s'han d'unir 'milions de factors' a la vegada, com molts cops he sentit dir de la boca del "savi del camp nou".

Jorj