11 may 2007

Final

Ara ja s’han acabat les excuses. Hi havia qui ho veia i ho deia, altres que ni ho veien ni ho deien i altres, com jo, que ho veiem però no ho dèiem. El Barça està seguint una trajectòria descendent molt evident a l’hora que es podreix el vestidor i l’entorn i al mateix temps que tots despertem d’un somni al que ens agafàvem com un clau ardent. No és qüestió del partit contra el Getafe, que també, és qüestió de veure l’actitud dels jugadors, de l’entrenador, de la directiva... Tots som culpables d’haver creat unes expectatives desorbitades i d’haver convertit en divinitats intocables a una sèrie de caradures que ja fa temps que ens prenen el pèl i el més trist és que nosaltres ens el deixàvem prendre. Per què? Doncs perquè encara avui escolto excuses com que s’ha de seguir treballant, que cal ser humils, que s’ha de millorar l’actitud... Us sona? A més, encara escolto gent que diu que ara es reaccionarà, que els jugadors trauran l’orgull... No sé si riure o plorar. La frase definitiva l’ha dit el nostre entrenador: “Hem d’acabar aquesta temporada amb dignitat”. Ens atrevirem a dir ja que no guanyarem la Lliga? Avui s’ha escenificat el final d’un cicle que ja feia dies, potser des de la final de París, que trucava a la porta i no el volíem sentir. El Barça galàctic s’ha acabat. Hem arribat al final. El crèdit s'ha esgotat.

Avui, per una qüestió d’estudis, he anat al Palau a veure el Barça d’hoquei. Més enllà del partit, una de les notícies del dia era l’últim partit com a local, si no hi ha un cinquè enfrontament, del ‘Negro’ Páez. Aquest jugador ha estat 13 temporades al Barça hi ha guanyat 40 títols oficials. Aquest jugador si que pot sentir-se ‘tip’ de títols i, en canvi, segueix sent un referent del club, un líder a la pista i segueix amb il·lusió per guanyar i per seguir guanyant una vegada i una altra. Ja sé que l’exemple no és aplicable al futbol però l’espectacle vergonyós d’uns jugadors indignes de vestir la samarreta del Barça m’ha fet recordar el cas del ‘Negro’.

Visca el Barça.

3 comentarios:

Göres dijo...

Tranquil home que la Lliga es possible, ara que aquest doblet maco ja no. No sé si t'enrecordaràs però jo volia un Barça-Getafe i vaig dir que els madrilenys farien feina. El nostre amic Marc em va dir: "Göres no saps de futbol", bueno doncs sense saber-ne al final David ha matat a Goliat. El Barça galàctic s'està esgontant, l'error serà si aquests continuen la temporada que ve, com va passar al Madrid...

Nicolás Ribas dijo...

Millor no parlem d'una de les nits més tristes que he viscut com a culé.

No tinc paraules, peró desgraciádament i com vaig pronosticar, estam a la fi d'un cicle, encara que no m'esperaba res semblant, la vertitat.

Salut!

Anónimo dijo...

Atenció que surt el pessimista de turno...... :(....el de sempre. Tranquils q això encara no s'ha acabat amb la "mala cara" en q juguem, el gandulerisme i un requisit de renecs q podriem tirar cap aquesta colla de dropos..., les coses no estan gens clares.

I si ahir vam fotre un ridícul q no té nom, el ridícul seria molt més majúscul i indesxifrable si no aconseguim el que queda. Sobretot dsprs d'haver anat tot l'any, tractant-nos de sobrats i enrient-nos'en dels rivals.

Hem de replantejar moltes coses, aquests que tenim ja no volen còrrer junts, ni ho voldran. Necessitem aire fresc i sobretot gent q es sacrifiqui collons !!!!
Primer de tot és donar la cara, dsprs ja pot passar el q hagi de passar.


Jorj