22 mar 2007

El Getafe, l'últim pas cap a la final de Copa


Ja sé que la Copa no és la Champions i que, fins fa quatre dies, jo era el primer en dir que era una competició menor. És cert. Ara bé, m’oblidava que la Copa és un títol menor i que passa desapercebut fins que s’arriba a la final. Quan comença el partit decisiu i el camp està ple no recordes els partits contra el Badalona, el Zamora, la Gimnástica de Torrelavega o l’Hospitalet. Un desplaçament massiu, una festa prèvia al partit, un ambient immillorable... Això és una final de Copa del Rei.

Avui s’ha fet el sorteig de les semifinals i el nostre rival serà el Getafe. Som clarament els favorits, això sí, no ens convé un ambient de prepotència com el que ens ha condemnat a moltes derrotes al llarg de tota la temporada. No tinc, sincerament, cap argument lògic per pensar que no podrem passar aquesta eliminatòria. De fet, personalment, hagués preferit al Sevilla. Per que? Doncs per viure una eliminatòria més apassionant, amb més morbo i més disputada. Una final, sigui contra qui sigui, sempre té interès i aquesta semifinal contra el Getafe ens costarà molt d’escalfar. És que es veu que estem tips de títols - recordar l’inexplicable desprestigi al Mundial de Clubs - o això sembla. També cal dir, perquè no, que l’equip andalús pot ser molt perillós en una hipotètica final. Començar la temporada perdent amb el Sevilla i acabar-la igual... Millor no pensar-hi. Ara hem de ser capaços d’il·lusionar-nos amb la Copa. Si superem al Getafe serem a la final. Val la pena.
Foto: diariovasco.com

2 comentarios:

Àlex dijo...

Pere! Voldria felicitar-te per aquest canvi de 'look' del blog! La veritat és que trobo que l'has encertat força amb la combinació de colors!

És molt més plàstic i a més, has acurat també el tema de les fotografies que convida a la lectura de l'audiència! Poc a poc veig que anem millorant!

Força i endavant!

pd. El Barça és favorit davant del Getafe. No tinc dubtes que passarem, però tremolo quan penso que la final serà davant del Sevilla... bé, esperem que estiguem a punt!

Anónimo dijo...

Ei! M'agrada com has renovat el blog. Queda molt millor. A més, com diu l'Àlex les foto són imprescindibles.
Parlant de la Copa Barça i Sevilla són els favorits per jugar la final el pròxim 23 de juny. El Getafe necessita que el Barça es confiï i el Deportivo que al Sevilla li passi factura la Lliga i la UEFA. Sinó res de res.