12 sept 2007

Trencar l’ordre establert

Quan la depressió futbolística començava a apoderar-se de mi – seleccions + Copa Catalunya de tercera fila – ha aparegut el president Laporta amb unes declaracions molt dures que pretenen posar en dubte l’ordre establert en el que es refereix al futbol de seleccions. Ja era hora! Alguns diuen que això de revelar-se serveix de poc i que tots els clubs s’han de posar d’acord però, que voleu que us digui, m’agrada que sigui el Barça el club que prengui la iniciativa i, a més, d’una forma tan enèrgica i contundent. I és que, més enllà del que alguns pensem sobre les seleccions, la realitat que afecta al Barça és més que sagnant ja que, mentre hem hagut de disputar la Copa Catalunya sota mínims i els entrenaments són en família, tenim als nostres jugadors escampats pel món per tal de satisfer les ànsies recaudatòries de les respectives seleccions.

A dia d'avui, Messi i Milito – que ja ha jugat més amb la selecció que amb el Barça – són a Austràlia on han disputat un amistós que, tot i jugar-se dimarts, sembla que els obligarà a tornaran divendres; Ronaldinho, Márquez i Dos Santos juguen un amistós als Estats Units; Gudjohnsen sembla que debutarà avanç amb Islàndia que amb el Barça; Touré va jugar fa dies però encara no se’l ha vist per ‘Can Barça’; Henry s’ha quedat a la concentració de la selecció francesa tot i estar sancionat. Aquest són els casos més flagrants, però la resta de jugadors els tenim disputant interminables fases de classificació que ens deparen partits tan interessant com l’Espanya – Letònia o l’Islàndia – Irlanda del Nord, pur espectacle. En definitiva, el que paga, i molt bé, és el que menys drets té. És el que hi ha, de moment.

Foto: elgatofelino.wordpress.com

2 comentarios:

Alba dijo...

Unes declaracions molt sensates de Laporta després que la FIFA li estigui prenent per tonto. No entenc com a un jugador sancionat pel próxim partit no el deixen tornar. Al cap i a la fi, no sol les selecions qui paguen als jugador. Un problema a la vista
Saludos

Anónimo dijo...

Ja, verjetno zato je