27 sept 2007

Torna el Barça que volem (BAR 4-1 SAR)

Qui ens havia de dir que en un partit entre setmana, en un horari intempestiu i quasi criminal, amb els primers freds de la tardor i contra un rival dur, havíem de recuperar aquell Barça que tantes alegries ens va donar i que ara ens fa somiar en un futur prometedor. Coses del futbol! Aquest és el Barça que volem: lluitador, solidari, agressiu, precís, inspirat... i amb ganes de divertir-se i de divertir-nos a tots plegats.

Durant la primera part, el Barça es va mostrar com un cicló capaç d’arrasar a qualsevol que li plantés cara. Conduïts per un Messi extraordinari, l’equip va recuperar la majoria d’aquelles essències que tantes vegades li hem reclamat: pressió, velocitat de pilota, desbordar al marcador, moure’s sense pilota... Quan es treballa bé i es dóna marge a que aflori la molta qualitat que té l’equip només és qüestió de mirar i gaudir. És un espectacle veure a un equip que ataca i ataca sense parar, que pressiona un cop a perdut la pilota, que provoca còrners, que torna boig als defenses rivals, que en cada jugada s’acosta al gol... Una exhibició de futbol. 4 a 1 al descans, amb un públic entregat, i la sensació d’haver vist una màquina perfecte de fer futbol que ens quedava massa lluny en el record. Les raons del canvi? Ufff... la matèria primera hi és – també hi era quan les coses no rutllaven -, partim d’un bloc defensiu consistent, hem consolidat posicions clau, hem repetit equip – un factor al que no se li dóna importància, però que ajuda a lligar mecanismes - , ens sustentem en la força i en les condicions que ens aporta el Camp Nou, hem vist néixer un autèntic líder com Messi, Iniesta s’està destapant com el gran jugador que molts defensaven, Rijkaard se’l veu més despert i valent, l’entorn ha apretat el suficient com per fer despertar a un grup massa acomodat i intocable... No sé, suposo que aquestes raons i d’altres que se m’escapen estan convertint al Barça en l’equip que tots desitgem.

La segona part ja va ser una altra història. De fet, vam tornar a l’essència del Barça imponent de Rijkarrd que resolia el partit durant els primers 45 minuts i després controlava i esperava el final de partit. Dit i fet. Els blaugranes van baixar una marxa i el Saragossa es va aplicar, sobretot augmentat la duresa, per tal de no marxar del Camp Nou amb una golejada d’escàndol. Al final, només em queda una petita queixa per no haver gaudit de més minuts de Bojan i de Giovani. Sabem com és Rijkaard i no el canviarem, però amb el partit resolt era el moment de treure als nous valors del planter i augment les revolucions de l’equip. Ens queixem per vici!!

Superats els tres partits a casa, ens queda la revàlida de guanyar a domicili. Dissabte toca el Llevant, cuer de Primera. Sens dubte, és un bon moment per anar esborrant un dels grans handicaps de l’equip.

Foto: as.com

7 comentarios:

Anónimo dijo...

EEii parem el carro!!que cada dia no és diumenge, una flor no fa estiu (o com sigui la frase feta)... estic totalment d'acord amb el que dius però no siguem tant radicals. Volem aquest barça, amb aquesta actitud però el volem veure SEMPRE.
Ara, mostres d'agraïment a tot arreu per a Ronaldinho, i ens l'acabarem menjant amb PATATES!!si l'equip rutlla bé així, no canviem quan les coses van bé si us plau!!
Aquí només hi volem gent que sui la samarreta i que a cada partit s'hi deixi la pell. Els lladres al carrer!

Selveta

Alba dijo...

La primera part part va recordar al Barça campió de la Champions i la Lliga. Esperem que segueixin amb aquesta línia
Salutacions

Anónimo dijo...

El savi ha desaparegut? Des que estàs a la casa gran t'estan pujant els fums i el DESDE la CIBELES t'esta passant la mà per la cara.
El meu pare està aborrit...espavila Canut!

M.F. J.S. (DESDE la sala de informàtica amb pedals de la UAB)

Pavlo dijo...

En junio el Barcelona tiene que tener a un Dinho en mejor nivel o 50 millones de euros. No puede privarse otra temporada de ambas cosas.

Abrazo!

Göres dijo...

On para el savi del camp nou?

Anónimo dijo...

aguante el barça y el manya entren a www.manyahastaloshuevos.piczo.com

sports fan dijo...

Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you about some broken links on your site. Please email me back and I would be happy to point them out to you.

Thanks!

Frank
frank641w@gmail.com